Όπως είναι γνωστό, η Samsung θα παρουσιάσει τη νέα σειρά τηλεοράσεων της σε λίγες ημέρες στην έκθεση CES 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο. Μία λειτουργία που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι η Samsung Remote Access.

Μέσω της λειτουργίας Remote Access, ο κάτοχος ενός νέου μοντέλου τηλεόρασης της Samsung Θα μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή του και να τον χειρίζεται μέσω της τηλεόρασης. Βέβαια αυτό δε θα γίνεται με κάποιο τηλεχειριστήριο αλλά με το γνωστό συνδυασμό ποντικιού πληκτρολογίου, αφού ο καταναλωτής θα μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε μοντέλο στην τηλεόραση και να χειρίζεται κανονικά τον υπολογιστή του.

Τα σενάρια χρήσης είναι βέβαια πολλά αφού ο χρήστης θα μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, να δει μια ταινία αλλά και να πλοηγηθεί στο Internet, μέσω μιας πολύ μεγαλύτερης οθόνης από ότι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η Samsung αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες προκειμένου να φέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα στη λειτουργία του Remote Access.