Το iPhone X κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε άλλες 54 χώρες στις 3 Νοεμβρίου όμως από σήμερα ξεκινάει η περίοδος των προπαραγγελιών για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Με τιμή €1199 για το μοντέλο των 64GB και €1399 για το μοντέλο των 256GB, το καλύτερο iPhone όλων των εποχών θα κυκλοφορήσει σε 2 χρώματα (space grey, silver), αποτελώντας το καλύτερο iPhone όλων των εποχών. Ξεχωρίζει αρχικά για την οθόνη των 5,8 ιντσών η οποία για πρώτη φορά στηρίζεται στην τεχνολογία OLED για πολύ πιο ζωντανά χρώματα απ’ ότι στο παρελθόν. Επιπλέον η οθόνη καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη της συσκευής, αφήνοντας ένα μικρό κομμάτι μόνο στην κορυφή για τους διάφορους αισθητήρες και την εμπρόσθια κάμερα.

Μάθε τα πάντα για το επετειακό τηλέφωνο iPhone της Apple

Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα των 12MP με οπτικό σταθεροποιητή και στους 2 φακούς αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το A11 Bionic chip με έξι πυρήνες, σχεδιασμένο από την Apple και με τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα σε όλα τα smartphones της αγοράς.

Η τιμή του iPhone X των 64GB έχει οριστεί στα €1199 ενώ το δεύτερο μοντέλο με χωρητικότητα 256GB, κοστίζει €1399.