Ένας από τους λόγους που το παιχνίδι Minecraft συναντά τεράστια επιτυχία ανά τον κόσμο, είναι η παρουσία του σε πάρα πολλές πλατφόρμες.

Η λίστα από σήμερα μεγαλώνει αφού πλέον το Minecraft είναι διαθέσιμο για το Apple TV με τιμή $19,99. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί από τον Tim Cook στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων MacBook Pro τον περασμένο Οκτώβριο. Σε θέματα υποστήριξης, η έκδοση για το Apple TV δε διαθέτει κάποια στοιχεία που τα συναντάμε στην έκδοση του Minecraft για προσωπικούς υπολογιστές όπως η υποστήριξη Xbox Live αλλά και το multiplayer mode με τίτλο Minecraft Realms.

Στην τιμή των $19,99, περιλαμβάνονται εκτός από το παιχνίδι, και 7 επιπλέον πακέτα αναβάθμισης και συγκεκριμένα τα Holiday 2015, Town Folk, City Folk skin packs, Plastic, Natural, Cartoon, και Festive 2016. Επιπλέον υποστηρίζει και την τελευταία αναβάθμιση του παιχνιδιού που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες με την ονομασία “Ender Update”, η οποία φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο single player mode που ενισχύουν την όλη εμπειρία δημιουργίας για την οποία έχει γίνει δημοφιλές το παιχνίδι.