Τα battle royale παιχνίδια αποτελούν τη «μόδα» αυτή την εποχή, με το Fortnite και PUBG Battlegrounds να κυριαρχούν έχοντας εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές. Όμως ένα νέο παιχνίδι με τίτλο Apex Lgends, έρχεται να σαρώσει σημειώνοντας επιδόσεις που είναι αρκετά καλύτερες από αυτές του Fortnite για το ίδιο χρονικό διάστημα, κάτι που μέχρι πρότινος κανένας δε μπορούσε να φανταστεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημιουργό του παιχνιδιού, την εταιρεία Respawn Entertainment, το Apex Legends διαθέτει ήδη 25 εκατομμύρια εγεγραμμένους χρήστες σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας. Ο αριθμός αυτός μπορεί και είναι εξωφρενικός, όμως έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχη εκπληκτική επίδοση του πρόσφατος παρελθόντος, όταν 3 εκατομμύρια παίχτες έπαιζαν το παιχνίδι τρεις μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Διάβασε επίσης: Το XBOX Live έρχεται σε Android, iOS και Nintendo Switch

Συγκριτικά, το Fortnite είχε ανακοινώσει 45 εκατομμύρια χρήστες τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 200 εκατομμύρια εξαιτίας της παρουσίας του στις πλατφόρμες των iOS και Android, μια παρουσία που δε διαθέτει ακόμα το Apex Legends το οποίο «περιορίζεται» στα PC, στο Xbox One και το PlayStation 4.