Ο γνωστός λογαριασμός @evleaks ή αλλιώς Evan Blass, προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση στο λογαριασμό του που αφορά αυτή τη φορά τη νέα έκδοση της πλατφόρμας Android Wear 2.0 για έξυπνα ρολόγια.

Σύμφωνα με τον Blass του οποίου οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, η Google θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη έκδοση της πλατφόρμας Android Wear στις 9 Φεβρουαρίου. Ήδη η Google έχει ξεκινήσει να ενημερώνει τους προγραμματιστές προκειμένου αυτοί  να είναι έτοιμοι να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους όμως απ’ ότι φαίνεται, η εταιρεία έχει μεγαλύτερα σχέδια για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Συγκεκριμένα και πάλι σύμφωνα με τον Blass, το Android Wear 2.0 θα καταφτάσει με δύο νέα έξυπνα ρολόγια, κατασκευασμένα και τα δύο από την LG. Τα LG Watch Sport και LG Watch Style, θα φέρουν κυκλικές οθόνες που θα στηρίζονται στην OLED τεχνολογία, ενώ θα διαθέτουν 4GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth. Η Sport έκδοση θα έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης σε LTE δίκτυα, ενώ θα ενσωματώνει δέκτη GPS και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πιθανότατα να τα δούμε όπως αναφέρει ο Blass αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο στην Βαρκελώνη και την έκθεση Mobile World Congress.