Αναβολή παίρνει το λανσάρισμα του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της αγοράς, του Galaxy Fold της Samsung μετά από ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Το Fold το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Αμερικη στις 26 Απριλίου και στις 3 Μαίου στην Ευρώπη, θα κυκλοφορήσει λίγο καιρό μετά, με τη Samsung να γνωστοποιεί τη νέα ημερομηνία μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο λόγος της αναβολης είναι τα σχόλια που προήλθαν από τους πρώτους reviewers που πήραν στα χέρια τους τη συσκευή, και οι οποίοι συνάντησαν τεράστια προβλήματα με την οθόνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι reviewers προσπάθησαν να αφαιρέσουν ένα προστατευτικό αυτοκόλλητο από την επιφάνεια του Galaxy Fold, το οποίο όμως αποτελεί κύριο μέρος του Galaxy Fold.

Διάβασε επίσης: Το Game Boy γίνεται 30 χρονών και το γιορτάζουμε.

Η αφαίρεσή του οδήγησε σε τεράστια προβλήματα λειτουργικότητας της οθόνης ενώ άλλοι reviewers που δεν αφαίρεσαν το πλαστικό, συνάντησαν άλλα κατασκευαστικά προβλήματα και πάλι με την οθόνη.

Σύμφωνα με τη Samsung, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να «κάνει πιο δυνατή» την οθόνη του Galaxy Fold ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μιλάμε για οριστική αναβολή της κυκλοφορίας.