Η πορεία της Huawei στην απαιτητική κατηγορία των smartphones είναι συνεχώς ανοδική τα τελευταία χρόνια, με την κινεζική εταιρεία να προχωρά σε μία νέα κίνηση με στόχο να προσφέρει καλύτερη υποστήριξη στους κατόχους των συσκευών της.

Μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Google+, η Huawei ανακοίνωσε ότι δεσμεύεται πλέον σε αναβαθμίσεις των android συσκευών της, για 24 μήνες μετά την αρχική τους κυκλοφορία. Ξεκινώντας από αυτό το μήνα, η εταιρεία θα παρέχει σε νέους πελάτες της νέα χαρακτηριστικά για το χρονικό διάστημα αυτό, με τα περισσότερα να έρχονται τον πρώτο χρόνο και ανά 3 μήνες συγκεκριμένα.

Ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας δηλώνει ότι τυχόν αναβαθμίσεις που αφορούν διορθώσεις οι ενημερώσεις ασφάλειας, θα κυκλοφορούν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το πρώτο smartphone που το αφορά τα νέα δεδομένα αναβαθμίσεων της Huawei είναι το Honor 8 το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες. Μένει να δούμε κατά πόσο η Huawei θα τηρήσει την υπόσχεσή της καθώς και αν αυτή περιλαμβάνει ακόμα και τις πιο φθηνές προτάσεις.