Ώρα για αναβάθμιση των iMac της Apple, της πρότασης της εταιρείας δηλαδή για ένα All-In-One σύστημα.

Αφήνοντας ίδια την εμφάνισή, τα νέα iMac ξεχωρίζουν για την πολύ όμορφη εμφάνισή τους, αλλά και τη λεπτή οθόνη στις δύο άκρες, μόλις 5 χιλιοστά, όπου και κυριαρχεί το μέταλλο. Η νέα γενιά των iMac έρχεται και με οκταπύρηνους επεξεργαστές Core i9 της Intel αλλά και κάρτες γραφιών Radeon Pro Vega, είτε μιλάμε για το μοντέλω με την οθόνη των 21.5 ινστών είτε γι’ αυτό με τις 27 ίντσες.

Πάντως στην οικονομικότερη πρόταση, αυτή του iMac 21.5 ιντσών, συναντάμε και τετραπύρηνους επεξεργαστές 8ης γενιάς Core i της Intel αλλά και 6πύρηνους επεξεργαστές που χαρίζουν απόδοση μεγαλύτερη του 60% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Πιο εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά του iMac 27 ιντσών όπου με επεξεργαστή Core i9, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς χαρίζει 2.4 φορές καλύτερες επιδόσεις.

Οι τιμές των μοντέλων ξεκινάνε από τα €1459 για το περσινό μοντέλο των 21.5 ιντσών που δε διαθέτει όμως Retina οθόνη, ενώ για όσους θέλουν το νεώτερο μοντέλο θα πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον €240 για τη βασική έκδοση. Το μοντέλο με την οθόνη των 27 ιντσών ξεκινά από τα €2399 και διαθέτει Core i5 στα 3GHz, 8GB RAM και 1TB Fusion drive.

Δες εδώ τα προϊόντα