Κατά την εναρκτήρια ομιλία στην έκθεση της Blizzard, τη BlizzCon, στο Anaheim της Καλιφόρνια ο σχεδιαστής παιχνιδιών Chris Metzen ανακοίνωσε την επικείμενη πέμπτη επέκταση για το μπεστ σέλερ MMORPG World of Warcraft. Με τον τίτλο Warlords of Draenor οι λάτρεις της online περιπέτειας μεταφέρονται στο παρελθόν και την πρώην πατρίδα των φυλών Orcs και Draenei του WoW, όπου φέρνουν σε πέρας εκατοντάδες νέες αποστολές.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα add-on, το Warlords of Draenor δεν προσφέρει νέες φυλές ή κατηγορίες, αλλά το μέγιστο επίπεδο στο οποίο μπορούν να φτάσουν οι ήρωες αυξάνεται από το 90 στο 100. Προκειμένου οι νέοι παίκτες να μην χρειάζεται να αφιερώσουν ολόκληρους μήνες για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο, μπορούν να αρχίσουν με οποιονδήποτε χαρακτήρα από το επίπεδο 90. Εκτός από τις πολυάριθμες νέες αποστολές, το παιχνίδι θα προσφέρει πολλές ώρες απασχόλησης στους ενθουσιώδεις φαν των RPG. Εφτά νέα μπουντρούμια και δύο επιδρομές επιφυλάσσουν συναρπαστικές προκλήσεις στις ομάδες ηρώων.

Επίσης, το Warlords of Draenor εκσυγχρονίζει οπτικά το ήδη εννέα ετών παιχνίδι υπολογιστή. Όλα τα μοντέλα χαρακτήρων και τα animations επανασχεδιάστηκαν από το μηδέν, χωρίς βέβαια να έχουν χάσει κάτι από τη γνωστή γοητεία του World of Warcraft.