Ο Φεβρουάριος αναμένεται να είναι ο μήνας των αναδιπλούμενων smartphone, αφού εκτός από τη Samsung που θα παρουσιάσει τη δική της πρόταση στις 20 Φεβρουαρίου, και το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei, θα έχει τη δική του σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια του Mobile World Congress.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα με πρόσκληση που απέστειλε η κινεζική εταιρεία σε δημοσιογράφους, ανακοινώνοντας την μεγάλη της παρουσίαση στα πλαίσια του συνεδρίου MWC το οποίο θα διεξαχθεί και φέτος στη Βαρκελώνη. Στην πρόσκληση, ξεχωρίζει το σλόγκαν «Ενώνοντας το Μέλλον», το οποίο συνοδεύεται από τη φωτογραφία ενός αναδιπλούμενου smartphone, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες του παρά μόνο το πάχος του το οποίο φαίνεται ότι θα είναι σε αποδεκτά επίπεδα.

Η παρουσίαση της Huawei θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 15:00 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί η κινεζική εταιρεία στο YouTube. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Huawei θα επιλέξει να αφιερώσει τη σχετική παρουσίαση στο αναδιπλούμενο smartphone αλλά και στις 5G τεχνολογίες που αναπτύσσει για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ανά τον κόσμο.