Μια από τις περσινές εκπλήξεις της Xiaomi ήταν η κυκλοφορία του Black Shark, ενός smartphone που προοριζόταν για την αναπαραγωγή των πιο απαιτητικών games. Ένα χρόνο μετά, η κινεζική εταιρεία παρουσιάζει το διάδοχό του ο οποίος έχει την αναμενόμενη ονομασία Black Shark 2.

Το Black Shark 2 ενσωματώνει το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 855 με τη σημαντική διαφορά ότι στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει προηγμένο σύστημα ψύξης προκειμένου η θερμοκρασία να διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μάλιστα η Xiaomi ενσωματώνει τη λειτουργία Ludicrous Mode όπου η συσκευή φτάνει στα όρια της όπου κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να δώσει την καλύτερη εμπειρία gaming στον κάτοχό της.

Ακόμα στο Black Shark 2 βρίσκουμε και το Shark Space-Immersive Gaming mode όπου με το πάτημα ενός πλήκτρου, η μνήμη της συσκευής «αδειάζει» προκειμένου ο χρήστης να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο gaming. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο νέο smartphone της Xiaomi είναι η ταχύτητα απόκρισης, η AMOLED οθόνη των 6.39 ιντσών αλλά και η παρουσία DSP τσιπ για την καλύτερη απόδοση ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Η συσκευή θα κάνει την αρχική της εμφάνιση στην Κίνα μέσα στο μήνα ενώ περιμένουμε να περάσει και στην Ευρώπη μέχρι το Πάσχα.