Πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς την καρδιά του καλοκαιριού, που σημαίνει ότι η ζέστη… ήρθε για να μείνει. Αν είσαι κι εσύ άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, και ακόμα δεν έχεις προχωρήσει στην αγορά του κλιματιστικού που χρειάζεσαι, μην ανησυχείς, προλαβαίνεις ακόμα! Αρκεί να έχεις κατά νου 4 βασικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή χρήση με μειωμένη κατανάλωση.

Η MediaMarkt έχει τη λύση και δεν χρειάζεται να επενδύσεις μέρες – ούτε καν ώρες. Για να βρεις το ιδανικό κλιματιστικό, πρέπει να ξέρεις αρχικά το εμβαδόν του χώρου που θέλεις να καλύψεις. Ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου αλλάζουν και τα BTU που πρέπει να διαθέτει η συσκευή, για να κλιματίσει αποδοτικά τον χώρο.

Το δεύτερο ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι ο όροφος. Ανάλογα με το πού βρίσκεται ένα διαμέρισμα και το αν συνορεύει με άλλα στον από πάνω ή από κάτω όροφο, καθορίζονται και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το κλιματιστικό.

Σημαντικό ρόλο παίζουν ακόμα και τα χαρακτηριστικά του χώρου. Αν, για παράδειγμα, ο χώρος «λούζεται» από ήλιο ή έχει πολύ υψηλό ταβάνι, χρειάζονται περισσότερα BTU για αποδοτικό κλιματισμό. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις αν το κλιματιστικό σου θες να έχει Wi-Fi, ώστε να μπορείς να το ελέγχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αυτό ήταν! Με το που απαντήσεις στα 4 αυτά ερωτήματα, τα κλιματιστικά που σου ταιριάζουν απέχουν μόνο ένα κλικ. Στο mediamarkt.gr θα βρεις όλες τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου του κλιματισμού, οπότε θα έχεις πολλές και ποιοτικές εναλλακτικές για να κάνεις την καλύτερη επιλογή!