Το επόμενο κορυφαίο smartphone της LG θα είναι το LG V30 και το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση IFA 2017, στις 31 Αυγούστου.

Αν και η LG έχει προχωρήσει σε αρκετές ανακοινώσεις για μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, εντούτοις κάτι που περιμέναμε να δούμε στις 31 του μηνός είναι η εξωτερική εμφάνιση του V30, κάτι για το οποίο δε πρέπει να περιμένουμε. Ο γνωστός λογαριασμός @evleaks, διέρρευσε μια επίσημη εικόνα του V30 όπου μπορούμε να δούμε το κορυφαίο smartphone της LG για το 2017, από όλες τις πλευρές.

Με οθόνη τεχνολογίας P-OLED, η LG φέρνει μετά το G6 και σ’ αυτό το μοντέλο την τεχνολογία Fullvision κάτι που σημαίνει ότι περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι πολύ μικρά, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή εμφάνιση. Ακόμα θα υποστηρίζει HDR10 τεχνολογία για βαθύτερα μαύρα, ευρύτερη χρωματική γκάμα κ.α

Γνωρίζουμε ακόμα ότι στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Snapdragon 835 με 4 ή 6GB μνήμης ενώ στο πίσω μέρος θα κυριαρχεί η διπλή κάμερα με διάφραγμα f/1.6, το μικρότερο από όλα τα smartphones και το οποίο υπόσχεται φοβερές λήψεις σε σκοτεινές συνθήκες. Λίγη υπομονή ακόμα για τα πλήρη αποκαλυπτήρια της συσκευής όπου αναμένεται να μάθουμε μεταξύ άλλων την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και την τιμή διάθεσης.