Νέα full frame mirrorless κάμερα παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα, η Sony α7 III η οποία είναι ένα ακόμη μοντέλο διαμάντι από την Ιαπωνική εταιρεία που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα.

Με αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό, η Sony α7 ΙΙΙ διαθέτει ανάλυση 24.2MP και μεγάλο εύρος ISO 100 – 51200, επεκτάσιμο σε ISO 50 – 204800 για λήψεις σταθερών εικόνων αλλά και δυναμικό εύρος 15 σταδίων σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας. Όσον αφορά τον αισθητήρα εικόνας, προσφέρει σύμφωνα με τη Sony εξαιρετική ανάλυση και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος 15 σταδίων σε χαμηλά επίπεδα ευαισθησίας. Υποστηρίζεται εγγραφή βίντεο 4K με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες, ενώ η αυτονομία είναι η μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη mirrorless κάμερα αφού επαρκεί για 710 λήψεις.

Όπως συμβαίνει σε αρκετές φωτογραφικές κάμερες της Sony, έτσι και στην α7 III, υπάρχει σύστημα AF παγκόσμιας κλάσης με 693 σημεία ανίχνευσης φάσης που καλύπτουν το 93% του πλαισίου/καρέ, 425 σημεία AF αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης και γρήγορο και αξιόπιστο Eye AF. Η φωτογραφική μηχανή είναι επίσης συμβατή με μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ Sony E-mount μηχανών, συμπεριλαμβανομένου του φορτιστή μπαταρίας BC-QZ1 , της Vertical Grip VG-C3EM.

Η νέα α7 III θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2018, είτε μεμονωμένα είτε σε κιτ με τον φακό SEL2870.

Αγόρασέ το