Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών, η HP, παρουσίασε τη νέα της δημιουργία, το Spectre X2 που αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στα υβριδικά συστήματα.

Η εμφάνιση του Spectre X2 είναι ξεχωριστή όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η εταιρεία, ενώ μπορεί να «αναμετρηθεί» στα ίσα ακόμα και με το νέο Surface Pro της Microsoft. Η οθόνη αφής των 12,3 ιντσών χαρίζει εντυπωσιακά χρώματα ενώ διαθέτει ανάλυση 3000 x 2000. Πίσω από την οθόνη, το ενσωματωμένο kickstand επιτρέπει στο Spectre X2 να καθίσει όρθιο με τη γωνία ακριβώς θέασης που επιθυμεί ο χρήστης. Εσωτερικά η HP δεν έχει κάνει καμία παραχώρηση, εξοπλίζοντας το σύστημα με την τελευταία γενιά του Core i7, αλλά και το υποσύστημα γραφικών Iris Plus 650 της Intel που μπορεί να υποστηρίξει τη σύνδεση με δύο εξωτερικές οθόνες ανάλυσης 4K.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του Spectre X2 είναι ο SSD χωρητικότητας 360GB, διπλά ηχεία βελτιστοποιημένα από την Bang & Olufsen, ενώ η αυτονομία του συστήματος υπολογίζεται περίπου στις 8 ώρες. Το περιμένουμε και στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα με τιμή €1599.