Όχι ένα αλλά έξι νέα έξυπνα ψυγεία παρουσιάζει η Samsung στη CES 2017, κάνοντας σαφές πως θέλει να τα φέρει σε κάθε σπίτι ανάλογα και με τις οικονομικές δυνατότητες.

Κάθε ψυγείο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο Internet ενώ τα ακριβότερα μοντέλα διαθέτουν και μεγάλη οθόνη 21.5 ιντσών που δίνουν τη δυνατότητα για διάφορες ενέργειες όπως την καταγραφή ψηφιακών σημειώσεων, την αναπαραγωγή τηλεόρασης, την εμφάνιση συνταγών και ημερολογιακών γεγονότων αλλά και την εμφάνιση φωτογραφιών που έχουμε κάνει λήψη με το κινητό μας. Για τη δημιουργία όλων αυτών των δυνατοτήτων, η Samsung έχει στηριχτεί στο Family Hub 2.0 που αποτελεί το λειτουργικό σύστημα της κορεατικής εταιρείας για τα ψυγεία της, βασισμένο στο Tizen OS.

Τα ψώνια γίνονται πιο εύκολα αφού δεν ξεχνάς τίποτα

Η Samsung δίνει διάφορες επιλογές ανάλογα με το μοντέλα στην παρουσία τριών ή τεσσάρων πορτών όπως επίσης και μοντέλων με διπλή κατάψυξη. Μία από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες είναι η αυτόματη λήψη εσωτερικής φωτογραφίας κάθε φορά που ανοίγεται την πόρτα του ψυγείου, τις οποίες μπορείτε να δείτε από παντού και ειδικότερα από το σούπερ μάρκετ μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο έτσι ώστε να κάνετε μόνο τα απαραίτητα ψώνια. Περισσότερες πληροφορίες γύρω από την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για κάθε μοντέλο, θα γνωστοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.