Η εξαιρετική πορεία του P20 Pro και γενικά για τη σειρά P20 στην αγορά πιστοποιείται από την τελευταία ανακοίνωση της Huawei όπου σύμφωνα μ’ αυτήν, όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν διατεθεί σε 6 εκατομμύρια χρήστες.

Η εξαιρετική αυτή επίδοση γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή από τη στιγμή που η Huawei μας ενημερώνει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι κατά 81% μεγαλύτερος από τις πωλήσεις της περσινής σειράς P10.

Διάβασε επίσης: Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi 6

Η σειρά P20 περιλαμβάνει τρία μοντέλα, το P20 Light, P20 και το κορυφαίο P20 Pro το οποίο διακρίνεται για τις εξαιρετικές επιδόσεις της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος η οποία με βάση τις τελευταίας δοκιμές, είναι η καλύτερη σε νυχτερινές λήψεις.

Σύμφωνα με τον CEO της Huawei, Kevin Ho, οι πωλήσεις της σειράς P20 είναι απλά αποτέλεσμα των δυνατοτήτων των συσκευών αλλά και της καινοτομίας που προωθεί το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Huawei. Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ho αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αναφέροντας ότι «έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμάς πριν το τέλος του έτους»,