Έναν αριθμό ορόσημο ανακοίνωσε η Sony, με 525 εκατομμύρια PlayStation η Ιαπωνική εταιρεία αναμέσα σ’ όλα είναι ο δημιουργός της πιο πετυχημένης παιχνιδοκονσόλας.

Συγκεκριμένα, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του PlayStation, η Sony έχει διαθέσει περισσότερα από 525 εκατομμύρια παιχνιδκονσόλες PlayStation. Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, η Sony προχωρά στα αποκαλυπτήρια μιας νέας «special έκδοσης» του PlayStation 4 Pro με την ονομασία 500 Million Limited Edition PS4 Pro, κάτι αναμενόμενο.

Διάβασε επίσης: Το Samsung Galaxy Watch, το νέο έξυπνο ρολόϊ της Samsung, δε στηρίζεται στο Android

Το ίδιο ισχύει και για τη διαθεσιμότητα της κονσόλας η οποία θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη -μόλις 50.000- ανεβάζοντας σημαντικά το «συλλεκτικό» της χαρακτήρα. Θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 2 TB.

Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται φυσικά και το χειριστήριο DualShock σε μια σπέσιαλ έκδοση προκειμένου αυτό να ταιριάζει με την υπόλοιπη κονσόλα. Όπως αναφέρει η Sony, όσοι δεν προλάβουν να αποκτήσουν την κονσόλα, θα μπορούν αν το επιθυμούν να προμηθευτούν τον ασύρματο χειριστήριο αφού αυτό θα κυκλοφορήσει και μεμονωμένα.