Η συντακτική ομάδα της Μedia Markt σας προτείνει 5 τρόπους να αξιοποιήσετε το tablet σας και που ίσως να μην τους είχατε σκεφτεί ποτέ!

Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το tablet σας για:

1. Δεύτερη οθόνη στο pc

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για δουλειά, τότε ένα tablet μπορεί να αποτελέσει την ιδανική δεύτερη “εξωτερική” οθόνη, όπου μπορείτε να τρέξετε όλες σας τις εργασίες. Σκεφτείτε πόσο πιο βολικό θα είναι να παρακολουθείς τη ροή των mail σου ή να κρατάς σημειώσεις σε μία δεύτερη “εύχρηστη” οθόνη!

2. Να ελέγξετε πολλές και διαφορετικές συσκευές!

Ξέρατε ότι με το tablet μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι σας; Με τις σωστές εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τηλεκοντρόλ για το home cinema, το στερεοφωνικό, το XBOX One, ακόμα και το PC σας!

3. Να γράψετε μουσική!

Υπάρχουν πάμπολλες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στη σύνθεση μουσικής! Το μόνο που χρειάζεται είναι αν τις κατεβάσετε από το Play Store! Προτείνουμε για μεγαλύτερη απόλαυση να χρησιμοποιήσετε ηχεία!

Προτάσεις :

[sc:product article= 1126062][sc:product article= 1135337][sc:product article= 1136424][sc:product article= 1139143]

4. Να σχεδιάσετε!

Στο Play Store κυκλοφορούν διάφορες εφαρμογές που επιτρέπουν σχεδίαση και ζωγραφική οι οποίες με τα πινέλα, τα μολύβια και τα εφέ σκίασης που προσφέρουν κάνουν ακόμα και τις πιο απλές δημιουργίες σας να μοιάζουν με έργα τέχνης! Για ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια στη σχεδίαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προτεινόμενα πενάκια για Tablet!

Προτάση:

[sc:product article= 1121768]

5. Βλέπετε τηλεόραση χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Ίντερνετ!

Αν θέλετε να μετατρέψετε το tablet σας σε μία φορητή τηλεόραση, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα αξεσουάρ tivizen. Μάλιστα κάποια είναι εξοπλισμένα και με μπαταρία!