Οι ανάγκες των απαιτητικών gamers ξεφεύγουν πολλές φορές από τα όρια, με τις επιδόσεις αλλά και την τέλεια εμπειρία παιχνιδιού να μπαίνουν σε άμεση προτεραιότητα, και το κόστος υλοποίησης ενός συστήματος να μην στέκεται εμπόδιο. Σε αυτούς τους gamers απευθύνεται η νέα οθόνη της Samsung η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες στην έκθεση E3, τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Η Samsung CHG90 έρχεται με το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης που έχουμε δει ποτέ, αφού οι 49 ίντσες ξεπερνάνε κατά πολύ το μέσο όρο διαστάσεων που έχουμε συνηθίσει κάνοντας παρελθόν την ανάγκη setup με 2 οθόνες.

Διάβασε επίσης: Αποκαλύπτεται σιγά σιγά το OnePlus 5

Με αναλογία διαστάσεων 32:9, η νέα οθόνη της Samsung υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 1080 pixels, ρυθμό ανανέωσης 144Hz αλλά και εξελιγμένη τεχνολογία σάρωσης που στόχος της να εξαφανίσει το motion blur. Κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο σε παιχνίδια ταχύτητας αλλά και παιχνίδια πρώτου προσώπου, εξομοιωτές πτήσεων κ.α.

Επιπλέον η Samsung CHG90 οθόνη διαθέτει δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε εικόνα ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα αρχικά στην αμερικανική αγορά με τιμή $1500, ενώ μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να κάνει και το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο