Η Motorola αν και δεν διαθέτει πλέον την αίγλη του παρελθόντος, εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, με μακρά ιστορία στο χώρο. Θέλοντας να γιορτάσει τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου της κινητού τηλεφώνου, του DynaTac στις αρχές της δεκαετίας του 80, η Motorola επανακυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο, έχοντας όμως προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου αυτό να ταυτιστεί με τη νέα εποχή.

Η νέα ονομασία της συσκευής είναι Moto Z 2018, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία -που ανήκει στη Lenovo– την κατατάσσει στα υψηλής ποιότητας smartphones, κάτι που με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστά αλλά και την ποιότητα κατασκευής, είναι απόλυτα λογικό.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το iPhone X

Με πάχος μόλις 6.1 χιλιοστών και κατασκευή από ενισχυμένο αλουμίνιο, το Moto Z 2018 έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED με 2K ανάλυση και προστασία από σπασίματα με την τεχνολογία ShatterShield. Στο εσωτερικό διαθέτει Snapdragon 835 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα των 12MP ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2730mAh.

Κυκλοφορεί  τον επόμενό μήνα σε ελάχιστες χώρες αλλά και σε περιορισμένα αντίτυπα, με τιμή $1300