Στις 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της νέας σειράς smartphone της Huawei P20 Plus, και ήδη πληροφορίες γύρω από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η κινεζική εταιρεία, κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Η τελευταία πληροφορία αφορά το P20 Plus που παραδοσιακά αποτελεί το μοντέλο με τη μεγαλύτερη οθόνη σε κάθε σειρά P της Huawei. Το P20 Plus όπως όλα δείχνουν θα είναι η επίσημη ονομασία της συσκευής, θα έχει μεγαλύτερη μπαταρια από τον προκάτοχό του αφού αυτή θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh έναντι 3750mAh στο P10 Plus.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η μεταφορά φωτογραφιών από το smartphone στο PC γίνεται πλέον εύκολη με το Microsoft Photos Companion

Μία ακόμη πληροφορία γύρω από τη συσκευή αφορά την οθόνη της όπου χρήστες της ιστοσελίδας XDA Developers ανακάλυψαν αναφορά σε firmware της εταιρείας που κάνει λόγο για Always on Display, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο (όπως την ώρα), ακόμα και αν είναι κλειστή. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε άλλα smartphones όπως το Galaxy S8 και συνήθως ειναι χαρακτηριστικό των OLED οθονών, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί όμως η παρουσία της συγκεκριμένης τεχνολογίας στην οθόνη του P20 Plus.

Όλες οι απορίες θα απαντηθούν σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, στις 27 Μαρτίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Huawei στο Παρίσι.