Οι υπηρεσίες streaming μουσικής είναι το μέλλον σε ότι αφορά τον τρόπο εμπορικής διάθεσης τραγουδιών και άλμπουμ, με το Spotify και το Apple Music να οδηγούν την κούρσα με εκατομμύρια συνδρομητές.

Όμως η πλειοψηφία των χρηστών εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη δωρεάν συνδρομή του Spotify, με τη γνωστή υπηρεσία να θέλει να τους μετατρέψει σε…Premium. Από σήμερα, η γνωστή υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν το Premium πακέτο για 3 μήνες. Η προσφορά είναι μόνιμη και αποτελεί την απάντηση του Spotify στην αντίστοιχη κίνηση του Apple Music η οποία είναι σε ισχύ εδώ και αρκετό καιρό.

Διάβασε επίσης: Η Samsung επενδύει στις QD-OLED τηλεοράσεις

Η Premium συνδρομή δίνει αρκετά πλεονεκτήματα στον χρήστη όπως πρόσβαση σε όποιο τραγούδι θέλει όποτε θέλει, δυνατότητα offline download αλλά και ακρόαση χωρίς διαφημίσεις. Την προσφορά μπορούν να επωφεληθούν όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ Premium συνδρομή ενώ μόλις ολοκληρωθεί το χρονικό διάστημα, η τιμή επιστρέφει στα κανονικά της επίπεδα, στα €6.99. Η τρίμηνη δωρεάν πρόσβαση στο Spotify Premium ισχύει από σήμερα και για τους Έλληνες χρήστες της υπηρεσίας.