Την έκπληξη έκανε η Samsung, η οποία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι το επόμενό της κορυφαίο smartphone, δε θα παρουσιαστεί στη Mobile World Congress αλλά λίγες ημέρες νωρίτερα σε ξεχωριστή παρουσίαση και πιο συγκεκριμένα στο Galaxy Unpacked.

Όπως γνωρίζουμε, η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco στις 20 Φεβρουαρίου ενώ την ίδια μέρα, η νοτιοκορεατική εταιρεία θα διοργανώσει και ένα ευρωπαικό event, αυτή τη φορά στο Λονδίνο για επιλεγμένα Ευρωπαικά μέσα.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες της Samsung αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο Galaxy S μοντέλο, το οποίο μαζί με τις επόμενες γενιές του καθιέρωσαν τη Samsung στον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η Samsung θα παρουσιάσει νέα μοντέλα Galaxy και ίσως ένα τέταρτο το οποίο θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με 5G δίκτυα. Επίσης ενδέχεται στην ίδια παρουσίαση να δούμε για πρώτη φορά το αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, λίγες εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια της τεχνολογίας στην οποία θα στηρίζεται.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube αλλά και στο samsung.com