Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Αμερικανική κυβέρνηση και την απουσία δυνατότητας ενσωμάτωσης υπηρεσιών και εφαρμογών της Google στα smartphone της, η Huawei ετοιμάζεται για ένα δυναμικό 2020.

Το πρώτο κορυφαίο smartphone που θα δούμε από την κινεζική εταιρεία τη νέα χρονιά δεν είναι άλλο από το P40 Pro, το οποίο θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαρτίου στο Παρίσι. Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται από τα χείλη του πλέον αρμοδίου, του CEO του Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα.

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει τότε και ένα δεύτερο μοντέλο ενώ για την Pro έκδοση, φημολογείται ότι αυτή θα φέρει οπτικό zoom 10x, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone. Ο ίδιος ο Yu αναφέρει ακόμα ότι η συσκευή θα ξεχωρίζει για την υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας σε σχέση με το περσινό μοντέλο το οποίο έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του σε όλους τους τομείς.

Το σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με το Mate 30 Pro, ολόκληρη η σειρά P40 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.