Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τη Sony να ανακοινώνει σήμερα ότι τελικά η υπηρεσία PlayStation Vue, θα σταματήσει τη λειτουργία της τον Ιανούαριο του 2020.

Η υπηρεσία έδινε τη δυνατότητα streaming τηλεοπτικών καναλιών ακόμα και σε φορητές παιχνιδοκονσόλες της Ιαπωνικής εταιρείας, όμως ποτέ δεν συνάντησε σημαντική επιτυχία, με τη Sony να παίρνει την αναμενόμενη απόφαση. Αν και τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες για προσπάθεια της εταιρείας να βρει πιθανούς αγοραστές, όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθει. Πρόσφατα η Sony προχώρησε σε συμφωνία με τη Disney μέσω της οποίας τα τηλεοπτικά κανάλια της δεύτερης θα είχαν παρουσία στο PlayStation Vue και τα επόμενα χρόνια, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, μια περίεργη εξέλιξη που ίσως φανερώνει και το γεγονός ότι η απόφαση της Sony ήταν έκτακτη.

Φυσικά, το τηλεοπτικό πεδίο έχει γίνει άκρως ανταγωνιστικό, δεχόμενο πολλαπλές επιθέσεις κυρίως από υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, το Amazon Prime και σύντομα το Disney+, κάνοντας πολύ δύσκολη την εξέλιξη παρόμοιων προσπαθειών.