Τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις συμπλήρωσε η «επαγγελματική» σειρά smartphone της Huawei, Mate 20. Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος ο CEO της κινεζικής εταιρείας, Richard Yu, με δημοσίευσή του στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Ο αριθμός αυτός κρίνεται εντυπωσιακός αφού επιτεύχθηκε 4.5 μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα της σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ ένα μήνα πριν, η Huawei έκανε την αρχή με το Mate 20 Lite. Συγκριτικά, η σειρά Mate 10 χρειάστηκε 10 μήνες για να συμπληρώσει τον ίδιο στόχο ορόσημο ενώ και η προηγούμενη γενιά, αυτή του Mate 9, είχε καταφέρει να συμπληρώσει 5 εκατομμύρια αποστολές μέσα σε 4 μήνες.

Το Mate 20 Pro αποτελεί ένα από τα κορυφαία smartphone της αγοράς όχι μόνο εξαιτίας των κορυφαίων λήψεων φωτογραφιών και βίντεο που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει αλλά και εξαιτίας της οθόνης και της αυτονομίας του, έχοντας αποσπάσει πολλαπλά βραβεία.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης, ο Yu αναφέρει ότι η Huawei έχει πολλές εκπλήξεις τη φετινή χρονιά, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να τις μοιραστεί μαζί με τους θαυμαστές της εταιρείας. Μια πρώτη γεύση από αυτές τις εκπλήξεις θα πάρουμε στις 26 Μαρτίου όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της σειράς P30.

Δες το Mate 20