Στη Blizzcon η εταιρεία ανάπτυξης καλτ παιχνιδιών Blizzard παρουσίασε μια έκδοση του αναμενόμενου add-on για το Diablo 3 με τίτλο Reaper of Souls για υπολογιστές, αλλά και μια εντυπωσιακή και άψογη από πλευράς παιχνιδιού έκδοση για το PS4. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί εάν το πακέτο Diablo 3 θα διατεθεί και για τα Xbox 360, Xbox One και PS3.

Η πρώτη εισβολή της Blizzard στον κόσμο των κονσόλων στέφθηκε με επιτυχία. Το Diablo 3 για το Xbox 360 και το PS3 σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις. Και όχι άδικα, αφού η προσαρμογή στην οθόνη της τηλεόρασης και τα χειριστήρια των κονσόλων ήταν τέλεια. Εμπνευσμένοι από τη θετική ανταπόκριση, οι Καλιφορνέζοι προγραμματιστές εργάζονται τώρα σε μια έκδοση του Diablo 3 για το PS4 η οποία θα περιλαμβάνει, μάλιστα, και την αναμενόμενη επέκταση Reaper of Souls.

Το Reaper of Souls προσθέτει στο RPG δράσης μια πέμπτη πράξη και μια έκτη κατηγορία ηρώων – συγκεκριμένα τον σταυροφόρο, ο οποίος αγωνίζεται με πάθος ενάντια στις στρατιές πνευμάτων του έκπτωτου αρχαγγέλου Malthael. Επιπλέον, η επέκταση εισάγει και μια καινούργια λειτουργία παιχνιδιού, τη λειτουργία Adventure. Εδώ ξεκλειδώνονται όλα τα σημεία αναφοράς στον κόσμο του Diablo 3, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ταξιδέψουν σε οποιονδήποτε τόπο χωρίς να χρειάζεται να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι, προκειμένου να εκπληρώσουν ειδικές αποστολές και να συλλέξουν πολύτιμα λάφυρα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Reaper of Souls για υπολογιστές και PS4 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.