Και τα πέντε μοντέλα ακουστικών της οικογένειας Synchros της JBL ενσωματώνουν την τεχνολογία PureBass του κατασκευαστή, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η καλή απόδοση των μπάσων.

Η JBL παρουσίασε στην IFA του Βερολίνου, η οποία άνοιξε σήμερα επίσημα τις πόρτες της (και θα διαρκέσει από τις 6 έως 11 Σεπτεμβρίου), τα νέα ακουστικά κεφαλής και in-ear της οικογένειας Synchros. Προς το παρόν η σειρά αποτελείται από πέντε μοντέλα: τα over-the-ear S700 και S500, τα on-ear S300 και τα in-ear S200 και S100. Και τα πέντε μοντέλα ακουστικών της οικογένειας Synchros της JBL ενσωματώνουν την τεχνολογία PureBass του κατασκευαστή, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η καλή απόδοση των μπάσων.

Τα κορυφαία μοντέλα είναι αναμφίβολα οι δύο πρώτες παραλλαγές over-the-ear JBL Synchros S700 και JBL Synchros S500. Αυτές ενσωματώνουν την κατοχυρωμένη τεχνολογία επεξεργασίας σήματος JBL LiveStage της JBL και ξεχωρίζουν για την αναπαραγωγή ρεαλιστικού, ζεστού ήχου με εξαιρετικές ιδιότητες κατανομής στο χώρο και διαχωρισμού. Το S700 τροφοδοτείται μέσω ενός ενσωματωμένου συσσωρευτή, ενώ το S500 παίρνει δύο μπαταρίες AAA.

Το Synchros S500 διαθέτει μεν δερμάτινες κάψες, αλλά ο ιμάντας του είναι ατσάλινος

Το Synchros S700 διαθέτει περίβλημα χυτού αλουμινίου και απαλές, δερμάτινες κάψες. Επίσης, διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο ακουστικών για εύκολη μεταφορά χωρίς προβλήματα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο καλώδια με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών (με μικρόφωνο) – ένα για συσκευές iOS και ένα γενικής χρήσης. Τα ακουστικά διατίθενται στα χρώματα Onyx και Glacier.

Το Synchros S500 διαθέτει μεν δερμάτινες κάψες, αλλά ο ιμάντας του είναι ατσάλινος. Το S500 έχει επίσης αποσπώμενο καλώδιο και προσφέρεται με τα δύο παραπάνω καλώδια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του S700. Ωστόσο, στη συσκευασία του περιλαμβάνεται μόνο ένα από τα δύο καλώδια. Το Synchros S500 διατίθεται επίσης στα χρώματα Onyx και Glacier.

Τα ελαφριά ακουστικά προσφέρουν ισορροπημένο ήχο και διπλώνουν, ώστε να μπορούν να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται εύκολα

Το Synchros 300 διαθέτει χαλύβδινο ιμάντα και απαλές κάψες. Τα ελαφριά ακουστικά προσφέρουν ισορροπημένο ήχο και διπλώνουν, ώστε να μπορούν να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται εύκολα. Το καλώδιο του S300 είναι αποσπώμενο και, όπως και στην περίπτωση του S500, το προϊόν προσφέρεται είτε με καλώδιο για συσκευές iOS είτε με καλώδιο γενικής χρήσης με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών και μικρόφωνο. Το Synchros S300 αναμένεται να διατεθεί στην αγορά σε έξι χρώματα.

Τα δύο χαρακτηριστικά μοντέλα ψείρες Synchros S200 και Synchros S100 είναι πολύ ελαφριά χάρη στο χυτό περίβλημα αλουμινίου. Η διαφορά τους είναι το S100 ενσωματώνει έναν οδηγό 9 mm, ενώ το S200 διαθέτει ισχυρότερο οδηγό 10 mm. Και τα δύο μοντέλα έχουν επίπεδο καλώδιο που δεν μπλέκεται και ψείρες με ελαφρά κλίση. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται έξι διαφορετικές ψείρες.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται έξι διαφορετικές ψείρες. Τρία μοντέλα από αφρώδες υλικό Comfy και τρία μοντέλα σιλικόνης στα μεγέθη S, M και L

Τρία μοντέλα από αφρώδες υλικό Comfy και τρία μοντέλα σιλικόνης στα μεγέθη S, M και L. Τόσο το S100 όσο και το S200 διατίθενται σε δύο χρωματικές παραλλαγές (Onyx και Glacier) και με τρεις διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης (απλό καλώδιο, καλώδιο iOS με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών και μικρόφωνο ή καλώδιο γενικής χρήσης με τηλεχειριστήριο 3 κουμπιών και μικρόφωνο).

 

 

Τα μοντέλα S100 και S200 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Σεπτέμβριο, ενώ τα μοντέλα S300, S500 και S700 θα ακολουθήσουν τον Νοέμβριο. Οι ενδεικτικές τιμές της JBL έχουν ως εξής: 80 ή 100 Ευρώ για την «κανονική» έκδοση και την έκδοση με τηλεχειριστήριο 1 ή 3 κουμπιών του S100, 130 Ευρώ για το S200, περίπου 200 Ευρώ για το S300 και περίπου 300 ή 350 Ευρώ για τα S500 και S700.