Η διακεκριμένη περιπέτεια γραφικών σε επεισόδια The Walking Dead της αμερικανικής Telltale Games διατίθεται ήδη σε έκδοση Game of the Year, η οποία εκτός από τα πέντε κεφάλαια του πρώτου κύκλου, περιλαμβάνει και το πρόσθετο επεισόδιο 400 Days, το οποίο ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμο μόνο σε μορφή download και αποτελεί τη γέφυρα για το πέρασμα στον 2ο κύκλο που θα ξεκινήσει φέτος.

Τα πέντε επεισόδια της περιπέτειας γραφικών The Walking Dead κυκλοφόρησαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2012, πούλησαν περίπου 21 εκατομμύρια αντίτυπα και βραβεύτηκαν δεκάδες φορές. Η περιπέτεια, η οποία έχει σχεδιαστεί σε περισσότερους κύκλους (όπως οι τηλεοπτικές σειρές), περιστρέφεται γύρω από τον πρώην καθηγητή και πλέον κατάδικο Lee Everett, ο οποίος απελευθερώνεται αναπάντεχα κατά τη μεταφορά του στις φυλακές και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια καταστροφική επιδημία ζόμπι. Συναντά την οκτάχρονη Clementine και προσπαθεί να ξεφύγει μαζί της από έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου βιώνει δραματικές καταστάσεις και καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις.

Η έκδοση The Walking Dead: Game of the Year διατίθεται ήδη για PC, PS3 και Xbox 360 και προσφέρει τον πρακτικότερο, οικονομικότερο και πιο περιεκτικό τρόπο να μυηθεί κανείς στην επιβλητική περιπέτεια ζόμπι.